flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді Конституційного Суду України взяли участь у відкритті п’ятої сесії Верховної Ради України сьомого скликання

03 вересня 2014, 14:31

ПРЕС-СЛУЖБА

КОНСТИТУЦІЙНОГО СУДУ УКРАЇНИ

 

01033, Київ, Жилянська, 14

тел. 238-10-80, 238-11-38

факс 287-36-16

 

 

Судді Конституційного Суду України взяли участь у відкритті п’ятої сесії Верховної Ради України сьомого скликання

 

 

Виконуючий обов’язки Голови Конституційного Суду України Василь Бринцев та судді 2 вересня 2014 року взяли участь  у засіданні, присвяченому  відкриттю п’ятої сесії Верховної Ради України сьомого скликання.

Засідання, на якому зареєструвалися 316 народних депутатів України, відкрив Голова Верховної Ради України Олександр Турчинов.

На відкритті сесії були присутні члени Кабінету Міністрів України, керівники центральних і регіональних органів виконавчої влади, керівники судової гілки влади, глави дипломатичних представництв, іноземних держав та інші офіційні особи.

Відкриття сесії Голова Верховної Ради України Олександр Турчинов розпочав з хвилини мовчання за патріотами України, які загинули в боях під Іловайськом за незалежність Української держави.

Відповідно до Конституції та чинного законодавства України четверту сесію Верховної Ради України сьомого скликання Голова Верховної Ради України оголосив закритою, і одночасно відповідно до статті 83 Конституції України п’яту сесію Верховної Ради України сьомого скликання оголосив відкритою.

Олександр Турчинов подякував всім, хто брав участь у засіданні і побажав присутнім плідної роботи в ім’я і на користь України.