flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підсумки проведеного заходу "Дня відкритих дверей" 2014 року

23 вересня 2014, 12:25

Ширяївським районним судом Одеської області

організовано та проведено 23 вересня 2014 року

«День відкритих дверей».

   Під час проведення Дня відкритих дверей, до суду були запрошені учні НВК "ОЛІМП", що вивчають "Правознавство",  які були ознайомлені з роботою суду, залом судових засідань, порядком розгляду справ, фіксуванням судового процесу та роботою програми «Д-3».

 

Керівник апарату Ширяївського районного суду

                       Одеської області                                                     Н.П. Мельник

 

 

 

Підсумки проведеного заходу "День відкритих дверей"

у Ширяївському районному суді Одеської області

 

З метою формування іміджу Ширяївського районного суду Одеської області, поглиблення обізнаності широкої громадськості з діяльністю суду, роботою суддів та працівників апарату суду, підвищення прозорості в діяльності Ширяївського районного суду 23 вересня 2014 року був проведений День відкритих дверей.

На вказаний захід завітали представники Управління юстиції в Ширяївському районі Одеської області та всі бажаючі учні старших класів Ширяївської школи гімназії НВК «Олімп» І – ІІІ ступенів, які змогли детально ознайомитись з специфікою діяльності суду та особливостями роботи кожного окремого працівника суду, поставивши їм запитання щодо їх роботи, а також була проведена екскурсія по приміщенню суду.

Оглядову екскурсію приміщення суду провів заступник керівника апарату Томчак В.В. відвідувачі з цікавістю відкривали двері кабінетів та знайомились з робочими місцями працівників апарату суду та їх поточною роботою.

У ході проведення заходу школярі ознайомились з роботою суду, порядком розгляду судових справ, фіксування судового процесу, роботою та обов’язками працівників апарату суду, мали змогу оглянути службові приміщення суду, поспілкуватися з суддями та працівниками апарату.

Керівник апарату суду Мельник Н.П. розповіла про основні завдання канцелярії суду та функціональні обов'язки працівників апарату суду. В своїй промові повідомила , що зали судових засідань обладнані засобами технічної фіксації, судді та працівники апарату забезпечені комп'ютерною та оргтехнікою.

Присутні позитивно відгукнулися про День відкритих дверей та висловили побажання й в подальшому брати участь в подібних заходах.

Від імені голови суду та працівників апарату Ширяївського районного суду Одеської області висловлюємо подяку всім учасникам вищевказаного заходу.