flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулась робоча нарада за участі членів Комісії, керівництва Ради суддів України, Голови ДСА та голів вищих спеціалізованих судів

29 січня 2015, 09:02

27 січня, у Вищій кваліфікаційній комісії суддів України відбулась робоча нарада з питань здійснення правосуддя на окремих територіях Донецької та Луганської областей.

Обговорено проблемні питання нинішнього стану судової системи України. У зв’язку із складною ситуацією з судами Донецької та Луганської областей знову йшлося про переведення суддів до інших судів. Конкурс, що відбувається згідно з Положенням про особливий порядок переведення судді до іншого суду у зв’язку із неможливістю здійснення правосуддя на окремих територіях Донецької та Луганської областей – на завершальному етапі. Після закінчення конкурсу переведення суддів до іншого суду здійснюватиметься на загальних підставах.

На нараді були присутні Голова Комісії Сергій Козьяков, заступник Голови Микола Патрюк, секретар Комісії Станіслав Щотка, Голова Ради суддів України Валентина Сімоненко, Голова Державної судової адміністрації України Зеновій Холоднюк, Голова Вищого адміністративного суду України Олександр Нечитайло, Голова Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ Борис Гулько, Голова Вищого господарського суду України Богдан Львов.

Прес-служба Комісії