flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ВККСУ хоче відрядити 131 суддю до апеляційних та місцевих судів

10 травня 2018, 11:00

Вища кваліфікаційна комісія суддів України розгляне 24 травня питання щодо внесення подання про відрядження 131 судді до іншого суду того самого рівня і спеціалізації для здійснення правосуддя. Про це йдеться на сайті ВККСУ.

Пропонується відрядити до апеляційного суду Миколаївської області – 3 суддів; апеляційного суду Сумської області – 12 суддів і апеляційного суду Харківської області – 9 суддів.

До районних судів Дніпропетровської області пропонується відрядити 14 суддів, по 9 суддів – до судів Луганщини та Донеччини, і по 8 до райсудів Сумської та Житомирської областей.

По 7 суддів відрядять до районних судів Миколаївської та Львівської областей, по 6 суддів – до судів Одещини та Вінниччини і стільки ж до Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області.

До Черкаської і Чернігівської областей відрядять по 4 суддів, по 3 суддів – у Харківську та Київську області і 2 суддів – до райсудів Полтавської області.

Окрім того, по двоє суддів відправлять до: Верховинського районного суду Івано-Франківської області, Гайворонського районного суду Кіровоградської області, Гощанського районного суду Рівненської області; Іваничівського районного суду Волинської області; Путильського районного суду Чернівецької області і одного суддю до Підволочиського районного суду Тернопільської області.